26 Jan 2018

Examens Palmstraat

27 Jan 2018

Examens IJburg

01 Feb 2018

Geen training!

Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Lesgevers

Het SKCA is er trots op te beschikken over een groep zeer ervaren en professionele lesgevers. Met drie rijkserkende leraren en twee officiele dojo-assistenten beschikt de club over een uitstekend geschoold kader.

 

Kenmerkend voor onze club is het team van lesgevers die borg staan voor kwaliteit en variatie. 

 

Indien gewenst verzorgen de instructeurs van SKCA gasttrainingen, stages, demonstraties en workshops zowel binnen als buiten Nederland.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen per

info@skca.org

 
 

Bregje Sijpesteijn

HoofdleraarE-mail

Bregje Kaars Sijpesteijn (5e dan WTKO, 5e dan KBN) is gediplomeerd karateleraar en hoofdleraar van onze vereniging. Zij geeft op maandag les in de Palmstraat, en is verder vooral actief op IJburg.

Van 1996 tot en met 1999 heeft zij vele nationale en internationale successen behaald, waaronder Europees kampioen kumite en kata van de JKA Europe in 1997 en een derde plaats op de Wereldkampioenschappen van de WKF in Zuid-Afrika in 1996. In 2011 werd zij wereldkampioen kumite in de categorie 40+ bij de JKS.

 

 
 
 

Hein Masseling

HoofdtrainerE-mail

Hein Masseling (4de dan) is voorzitter van SKCA en hoofdtrainer in de Palmstraat. Hij is een allround karateka met een jarenlange ervaring.