beginners

BEGINNERS

Karate iets voor jou?

Oosterse vechtsporten zijn erg populair. Een vechtsport is vooral lekker trainen en goed voor je lichaam én geest zorgen. Kom een keertje kijken of geef je op voor de beginnerscursus. Een goede sfeer en onze topinstructeurs zorgen voor een unieke vereniging in Amsterdam en omstreken!

ga naar beginners kids/jeugd

Startdata beginnerscursussen

Vanaf 19 oktober 2020 zouden we starten met een nieuwe beginnerscursus maar dit is tot nader orde uitgesteld. Laat ons wel weten als je belangstelling hebt dan houden we je op de hoogte wanneer we gaan starten. In 6 weken tijd leer je de beginselen van Shotokan-karate. De algemene oefeningen doen we met zijn allen, en vervolgens worden de technieken in een beginnersgroepje aangeleerd.
Je kunt zowel in Amsterdam Centrum (maandag en vrijdag) als op Amsterdam IJburg (woensdag en zaterdag) trainen.
De beginnerscursus duurt 6 weken en kost 25 euro voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Beginnerscursus volwassenen

Maandag
Amsterdam Centrum
Vrijdag
19.00 - 20.00
19.00 - 20.00
Woensdag
Amsterdam IJburg
Zaterdag
19.00 - 20.15
11.15 - 12.30

Na de beginnerscursus kun je ook op de andere dagen trainen. Een combinatie van trainen in Amsterdam Centrum en IJburg is ook mogelijk. Je kunt dus meerdere keren per week trainen voor hetzelfde tarief! Je kunt ook een proefmaand nemen voor 20 euro en op elk gewenst moment starten (vooral als je geen 'echte' beginner bent).

vakanties

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven voor kinderen, jeugd en volwassenen door de lesgevers van IJburg. De lesgevers van het Centrum geven trainingen op andere tijdstippen en locaties. Zie Agenda.

meedoen?

Voor de beginnerscursus hoef je nog geen karatepak te hebben, een (lange) trainingsbroek en wit T-shirt is voldoende. We trainen op blote voeten. Als je de eerste les een kwartiertje eerder komt ben je ruim om tijd om je om te kleden, je aan te melden en aanvullende informatie te krijgen.