contributie

contributie

Je betaalt je proefmaand of beginnerscursus contant aan de lesgever. Na je proefperiode (of meteen al) kun je lid worden van de vereniging en betaal je contributie vanaf de inschrijfdatum tot het eind van het seizoen (eind juni). Vul daarvoor het inschrijfformulier in.

tarieven

sept. t/m juni 2023-2024
Leeftijdscategorie
Normaal tarief
10% korting, gezinslid*
20% korting, gezinslid*
Normaal
tarief
10%
korting*
20%
korting*
Leeftijds
Kids 7-13 jaar
€ 210
€ 189
€ 168
Jeugd 14-17 jaar
€ 251
€ 226
€ 201
Volwassenen
€ 388
€ 350
€ 311
* Het normale tarief staat in de eerste kolom. Dit geldt ook voor Jeugdsportfonds.Een korting van 10% geldt voor gezinsleden van mensen die al lid zijn, of personen met een stadspas die niet met Jeugdsportfonds trainen; zie tweede kolom. Een korting van 20% geldt als er in een gezin twee leden met stadspas zijn, die geen Jeugdsportfonds hebben. Dan krijgt het eerste lid 10% korting (tweede kolom) en het tweede lid krijgt 20% korting (derde kolom).

voorwaarden

MINIMUMINKOMEN OF STADSPAS

Jeugdfonds sport
Dan krijg je korting op de contributie. Kids en jeugd met Stadspas kunnen vaak een aanvraag doen via het Jeugdfonds Sport. Dan kun je gratis trainen. Je kunt een aanvraag doen via een tussenpersoon (meestal schoolmaatschappelijk werk).
ingevuld aanvraagformulier

lidmaatschap kbn

Jeugdfonds sport
Bij de Karate-do Bond Nederland (KBN) zijn alle karatestijlen vertegenwoordigd. Wil je ook aan wedstrijden deelnemen in dit systeem of examen doen bij de KBN, dan is lidmaatschap aan te bevelen. Als je bij de KBN examen wilt doen, moet je drie jaar lid zijn van de bond, dus wacht niet te lang.
Informatie over lidmaatschap van de KBN kun je vinden op de site. Het aansluitnummer van SKCA is  05-158.
www.kbn.nl