club van 100

Club van 100

Om de activiteiten van SKCA te ondersteunen hebben we de CLUB VAN 100 opgericht. Mensen of bedrijven die de club een warm hart toedragen doneren jaarlijks 100 euro en maken daarmee een lagere contributie en vele activiteiten mogelijk. Als lid van de CLUB VAN 100 krijg je een eervolle vermelding op onze website en zorgen we bij evementen voor een passende vermelding.

Naast deze vermeldingen heeft een lid van de CLUB VAN 100 het recht om:

001

Rivier Boom Berg & Meer

Rivier Boom Berg & Meer verzorgt begeleiding, coaching, trainingen, cursussen en workshops in Zen meditatie met een snufje Chi Kung. Voor individuen en bedrijven. Om fitter te voelen, of minder stress te ervaren of om meer focus te krijgen. Of andere effecten. Kom zelf ervaren hoe sterk deze combinatie is van Zen en Chi Kung, eeuwenoude kennis en ervaring.

website

002

David Blitz is filmmaker en draagt SKCA een warm hart toe. Hij regisseert en produceert documentaires, films en commercials voor omroepen en bedrijven. Op NPO2 is wekelijks zijn programma Naches te zien.

website

003

Stephanie brandt

Stephanie Brandt is musicus en onderwijskundige. Ze heeft van blokfluitspel haar vak gemaakt en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, o.a. met haar kwintet Seldom Sene. Inmiddels heeft Stephanie zo'n 12 cd's opgenomen. Daarnaast is Stephanie een enthousiaste en ervaren docente. Ze geeft les op het CKV Almere, en wordt daarnaast gevraagd voor workshops en lezingen in Nederland en daarbuiten. Als onderwijskundige is Stephanie verbonden aan het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam en helpt ze basisscholen op weg naar beter kunst- en cultuuronderwijs.

website

004

Ruth Willems

website

005

Frederike dijk en
katrin stillig

Frederike is wetenschappelijk onderzoeker in de oncologie, en Katrin werkt momenteel als afdelingshoofd bij Greenpeace. Wij kennen elkaar van de beginnerscursus bij SKCA en hebben jarenlang bij deze club getraind. Ook heeft Katrin een tijdje les gegeven aan de kindergroep. Naast trainingen op hoog niveau vinden wij het bijzondere aan SKCA dat het sociale contact buiten de trainingen erg sterk is. Ook nu hebben wij nog regelmatig contact met SKCA-leden en voelen ons hierdoor nog steeds betrokken bij de club.
Op dit moment concentreert Katrin zich meer op haar ontwikkeling als yogadocent. Ze ontdekte yoga als een mooie aanvulling op karate en geeft inmiddels les in verschillende stijlen. Hierin neemt zij regelmatig elementen uit haar karate-ervaring mee.

006

Peter grönloh

007

jij?

Iedereen die het SKCA een warm hart toedraagt kan lid worden van de CLUB VAN 100!

mail