kids/jeugd

kids en jeugd

Karate iets voor jou?

Wil je coole kicks leren, je sterker voelen doordat je je kunt verdedigen, of zoek je rust in je hoofd door focus op je lijf? Bij karate leer je het allemaal!  De algemene oefeningen doen we met zijn allen, voor het aanleren van technieken oefen je vaak in een groepje met andere nieuwe kids. Je kan 2x in de week trainen. We doen niet aan wedstrijden, maar 2x in het jaar houden we op zaterdagochtend wedstrijdjes onderling. Daarnaast kan je 2x per jaar een slip verdienen. Wanneer je 3 slips hebt gekregen, dan krijg je een nieuwe band.

Proefmaand

Kom een keertje kijken of geef je op voor een proefmaand. Kinderen en jeugd kunnen het best starten in de eerste week van september of januari. Een proefmaand kost 15 euro. Je kunt op IJburg en in het centrum trainen. Je mag op beide locaties trainen. Na de proefmaand kun je lid worden van de vereniging.
Heb je een Stadspas? Dan krijg je korting. Je kunt dan ook een aanvraag doen via Jeugdfond Sport en Cultuur (zie Contributie).

Meedoen?

Voor de proefmaand hoef je nog geen karatepak te hebben, een (lange) trainingsbroek en wit T-shirt is voldoende. We trainen op blote voeten. Als je de eerste les 10 minuten eerder komt, ben je ruim op tijd om je aan te melden en aanvullende informatie te krijgen.

meer infoproeflesinschrijven